Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Geen categorie

De Sims 3 HD preview voor Symbian^3 door Pocket Gamer

De Sims 3 HD verschijnt op steeds meer krachtige telefoons in HD. Zoals op iPhone, Samsung Galaxy S en nog meer telefoons verschijnt De Sims 3 HD nu ook voor Nokia toestellen die beschikken over het Symbian^3 OS. Dit is een nieuw systeem op de nieuwe Nokia toestellen zoals de Nokia N8. Het spel zal waarschijnlijk een duur prijskaartje hebben en de mensen van Pocket Gamer zijn niet heel enthousiast over de game.

The game’s idea is much the same as the original – you control a Sim who’s just moved into a new neighbourhood, directing them to eat, get a job, go to the loo, and everything else you would normally do in an average day on planet Earth. You start by customising your Sim’s looks, traits, and persona. While the visual part of the character creation process is somewhat lacking in options, the mental parts are highly amusing, allowing anything from neurotic maniacs to your run-of-the-mill friendly power-seekers.

| De Sims 3 HD review voor Nokia’s op Pocket Gamer |

Een gedachte over “De Sims 3 HD preview voor Symbian^3 door Pocket Gamer”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>