Dutchcharts top 10 – week 43

Zoals elke week heeft Dutch Charts weer de verkoopcijfers voor games weer online gezet. De afgelopen week is natuurlijk De Sims Na Middernacht uitgekomen en De Sims 3 voor op Consoles. En dat zien we meteen terug in de verschillende top 10’s.

In de top 10 voor games op alle platforms is De Sims 3 Na Middernacht op nummer 8 binnen gekomen. In de top 10 voor PC games staat De Sims 3 Na Middernacht uiteraard meteen op nummer 1. De Sims 3 (basisspel) is gezakt van nummer 5 naar nummer 7, De Sims 3 Ambities is ook gezakt en wel van nummer 7 naar nummer 9.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

Wat de consoles versies betreft staat De Sims 3 alleen nog maar in de PS3 top 10 en wel op nummer 9. Kijken of er volgende week in de consoles top 10’s wat meer Sims 3 te zien is.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *