Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Dutch Charts en Nieuws

Dutchcharts top 10 – week 43

Zoals elke week heeft Dutch Charts weer de verkoopcijfers voor games weer online gezet. De afgelopen week is natuurlijk De Sims Na Middernacht uitgekomen en De Sims 3 voor op Consoles. En dat zien we meteen terug in de verschillende top 10’s.

In de top 10 voor games op alle platforms is De Sims 3 Na Middernacht op nummer 8 binnen gekomen. In de top 10 voor PC games staat De Sims 3 Na Middernacht uiteraard meteen op nummer 1. De Sims 3 (basisspel) is gezakt van nummer 5 naar nummer 7, De Sims 3 Ambities is ook gezakt en wel van nummer 7 naar nummer 9.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

Wat de consoles versies betreft staat De Sims 3 alleen nog maar in de PS3 top 10 en wel op nummer 9. Kijken of er volgende week in de consoles top 10’s wat meer Sims 3 te zien is.

3 gedachtes over “Dutchcharts top 10 – week 43”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>