Recensie van De Sims 3 voor Consoles door XGN

XGN heeft een recensie online gezet van De Sims 3 voor Consoles. Het spel is een geslaagde versie voor de consoles, maar op het nippertje. Zo vind XGN dat de laadtijden veel te veel aanwezig zijn, zelfs mij het schakelen tussen verschillende modi. Ook vinden zij dat de menu’s onhandig zijn, ze zijn te onoverzichtelijk om makkelijk te bedienen. Het spel voor consoles kan nog niet op tegen zijn grote broer op PC, maar is leuk genoeg om weer eindeloos weg te dromen in het Sims wereldje. Al met al kreeg het toch een mooie 7,5.

Maar de Sims zelf zijn niet de enige die geen idee hebben wat ze precies moeten doen. Als je zelf iets wilt opzoeken of uitvoeren, zit je met precies hetzelfde probleem. Onder vrijwel elke knop vind je namelijk een menu, waardoor de verwarring erg groot kan zijn. Omdat de Sims van alles kunnen, zijn er veel dingen waarmee je rekening moet houden en daar zijn de verschillende menu’s gewoon niet handig voor ingedeeld. Op de PC klik je normaal gewoon met je muis de gewenste opties aan, maar met een controller gaat dat allemaal wat lastiger.

| De Sims 3 Recensie op XGN |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *