Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Artikel over De Sims 3 in nieuwe uitgave Chief magazine

In het nieuwe nummer van Chief magazine staat een artikel over De Sims 3. Het is onduidelijk over wat het precies gaat, maar aangezien er geen toevoeging bij staat zoals ‘Na Middernacht’ of ’10 Jaar’ gaat het waarschijnlijk over de console versie van het spel.

Voor degene die nog onbekend zijn met Chief, het is een Nederlandstalig magazine over games van allerlei platformen en genres.

Een gedachte over “Artikel over De Sims 3 in nieuwe uitgave Chief magazine”

  1. hiki

    Een poos gelden kon ik Chief nog gewoon in deze Amsterdamse buurt kopen en dan foto’s maken en toevoegen. Maar geen boekenwinkel meer hier in de buurt die hem verkoopt dus als mensen hem hebben en screens / foto’s willen maken van het artikel: onze dank zou groot zijn 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>