In het zonnetje: Linda van Sim Universe

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een De Sims magazine, en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Na het interview met Vampessed, Edwin en Xelles is het deze keer de beurt aan Linda van Sim Universe om aan de tand te worden gevoeld over zichzelf, haar site, over De Sims (3) en nog veel meer.

S3N: Sim Universe heeft altijd erg leuke gidsen, tips & tricks en uitgebreide overzichten van De Sims 3. Hoeveel uur per week speel je De Sims 3 ongeveer en speel je dan voor de lol of om gidsen enzo te maken?

Linda: Dat verschilt eigenlijk per week. Meestal als ik terugkom uit school, ga ik tot een uurtje Simsen, gewoon voor de lol. Daarin ontdek ik natuurlijk ook het een en ander en daar maak ik vaak tussendoor aantekeningen en screenshots van, en die gebruik ik dan voor tips & tricks. Als ik het rustig heb met school, schrijf ik voornamelijk in weekenden en vakanties aan de tips & tricks. Daarin gaat soms nog heel veel tijd zitten. Het schrijven van de tekst zelf is vrij snel gedaan (als ik tenminste de informatie uit mijn hoofd weet), maar voor plaatjes en overzichten heb je soms nog best veel geduld voor nodig en ben ik wel een aantal uur mee bezig, maar dat verschilt heel erg per tutorial.

| S3N Interview: Linda van Sim Universe |

| klik hier om meer S3N interviews te lezen |

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *