Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Sims 3 Na Middernacht: interview met Grant Rodiek

De Engelstalige Cinema Blend heeft een interview online gezet met Associate Producer Grant Rodiek. Het is een leuk interview waarin hij onder andere ingaat op de bugs in De Sims 3 Na Middernacht, de nieuwe dans moves, de humor in het spel, vampieren en nog meer.

Op ons forum zijn verschillende mensen al op zoek naar verborgen hints in De Sims 3 Na Middernacht over toekomstige uitbreidingen. Volgens Grant Rodiek kunnen ze daar wel mee ophouden want die zitten er niet in …

CB: As far as hints for future expansion packs, I’ve seen some people on the forums looking around for things. Was there anything put into Late Night that can give us any kind of clue as to what you might be working on next?

GR: You know, it’s always funny. Our players have always thought that we place hints throughout the game and it’s not true now and it’s never been true. Our players, I guess have always been chasing at windmills. It’s kind of funny.

What’s in Late Night, we put in there because our artists thought it was funny or somebody wanted to put in a joke, but people are always looking for hints and they’re just not there. We’ve never put the hints in. We don’t want to give away any secrets or potential things and frankly, we’re not that devious.

| Interview: Grant Rodiek Discusses The Sims 3 Late Night|

9 gedachtes over “De Sims 3 Na Middernacht: interview met Grant Rodiek”

 1. hiki

  Dat er geen verborgen hints zijn klopt natuurlijk niet helemaal. Zo zat er verborgen in De Sims 3 Ambities een duidelijke hint naar hoe Bridgeport eruit zou gaan zien. Pas toen het duidelijk werd dat Bridgeport wolkenkrabbers zou gaan hebben werd die hint gevonden. Even die video opzoeken.

 2. Cindy

  ik zag van de week een vliegtuig overvliegen in de sims
  of gebeurde dit al ook meerdere verschillende vogels
  misschien is die haven wel een hint dat we straks met een bootje het water op kunnen en meer met de zee en rivieren kunnen doen

 3. Rik Wessels

  Maar geen meedeling over WANNEER de patch komt. Je kan zeggen dat je aan een patch werkt ,maar je zal toch ook moeten aangeven wanneer je die verwacht uit te brengen. Seizoenen was toch al bevestigd ( geloof zelfs dat plan eerst was om dat al in deze uitbreiding te doen ) ?

 4. Rik Wessels

  Wat me wel opvalt – niet alleen sinds laatste uitbreiding hoor- is dat het spel heel log is ( ook te danken aan tamelijk forse DRM) en gewoon niet soepel loopt ( ook niet op gloednieuw systeem ) . Het lijkt alsof die game-engine gewoon kramikkig geoptimaliseerd is. Dat zou inderdaad verklaren dat seizoenen eruit gemikt zijn.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>