NZGamer geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

NZgamer.com, een Engelstalige gamesite, geeft De Sims 3 voor Consoles een ruime 8 gebaseerd op de game-play van het spel. Volgens hun heeft het spel geweldige online integraties zoals voor Twitter en Facebook, en niet te vergeten de The Sims Community natuurlijk.

Console Sims 3 also has excellent online support, with Twitter and Facebook integration, as well as the Sims online community area, where you can share creations, rate other creators, find new downloadable content (free and purchasable) and manage all of your custom content. While the Console Sims 3 paints its picture with broader brushstrokes than its PC counterpart, it still captures all that’s great about this series. The customisation, irreverent humour, bizarre character creation options, and online exchange features are all here, with good design and time-suckingly great gameplay. If I had a choice between versions, I’d still choose the PC one, but console gamers looking to get their feet wet with the Sims 3 won’t regret a minute of their time spent with this title.

| De Sims 3 voor PS3 review op NZGamer.com |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *