S3N Tutorial: een mooie schoorsteen bouwen

Bakie heeft voor jullie een handige tutorial online gezet over het aanpassen van de schoorsteen in het spel zodat deze veel beter bij het huis van je Sim familie past.

Er zijn veel mensen, waaronder ik zelf, die een ontzettende hekel hebben aan de lelijke schoorstenen die EA in onze games heeft gezet. Eigenlijk zeg ik het fout, de schoorsteen zelf is wel mooi maar niet bij onze bouwwerken. Als wij een houten huis bouwen, dan willen wij ook een houten schoorsteen. Of als wij een huis van gele baksteen maken, dan willen wij ook een schoorsteen van gele baksteen en niet 1 die lekker oranje blijft.

In deze tutorial ga ik uitleggen hoe je van die ontzettend vervelende oranje schoorstenen af kunt komen, er een mooie voor in de plaats kunt zetten en er tevens voor zorgt dat er nog steeds rook boven uit de schoorsteen komt. Want daar is een schoorsteen toch eigenlijk voor.

| S3N Tutorial: een mooie schoorsteen maken |