Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Alle games EA klaar voor 3D

Uitgever EA heeft aan investeerders verteld dat alle recente en toekomstige games klaar zijn voor stereoscopische 3D. Alleen de “3D-knop” moet nog worden omgezet.

EA liet tijdens een presentatie voor investeerders weten vertrouwen te hebben in de grafische technologie. “We vinden 3D interessant. We denken dat het nog vroeg is. Mensen kopen net televisies die 3D-beeld mogelijk maken. We denken dat het zal blijven groeien, maar mogelijk is het nu nog een beetje vroeg.”

Nintendo’s handheld de 3DS zal volgend jaar bijdragen aan de populariteit van de technologie, gelooft EA. “Het zal nog wat interessanter zijn volgend jaar, zeker erg interessant op de 3DS die 3D ingebouwd heeft.”

Klaar voor de toekomst

“En wat prettig is voor ons, is dat al onze content al klaar is voor 3D, Dus het wordt relatief makkelijk voor ons om die 3D-knop om te zeggen en ervoor te zorgen dat onze content in 3D is in plaats van dat we het moeten bewerken of opnieuw moeten opbouwen. Wij hebben 3D content, dus als de markt er is, zijn wij er klaar voor.”

| Gamez: Alle games EA klaar voor 3D |

3 gedachtes over “Alle games EA klaar voor 3D”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>