Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Dutch Charts en Nieuws

Dutchcharts top 10 – week 44

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims Na Middernacht en Console uit is draait het om meerdere lijstjes.

Om te beginnen met De Sims 3 Na Middernacht, die is gestegen van nummer 8 naar nummer 3. In de PC-lijst staat Na Middernacht natuurlijk op nummer 1. De Sims 3 basis-spel is gestegen van nummer 7 naar nummer 5 en De Sims 3 Ambities is gedaald van nummer 9 naar nummer 10.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is gestegen van nummer 9 naar nummer 7 in het Playstation 3 rijtje. De Sims 3 voor Xbox360 is binnengekomen op nummer 9. Ook is De Sims 3 voor DS binnengekomen in het rijtje, namelijk op nummer 10. De Sims 3 voor de Wii komt volgende week uit en zal dan ook wel in het rijtje staan.

3 gedachtes over “Dutchcharts top 10 – week 44”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>