Simspiration nummer 2 is er

The Sims Resource heeft van hun magazine Simspitation een nieuw nummer uitgebracht en dit keer voor de herfst en winter. Je kunt een abonnement nemen en het magazine wordt thuis bezorgd.

Fall/Winter Edition 2010 is here! We are proud to deliver the second Simspiration Magazine, this time with over 120 exclusive creations produced solely by our Featured Artists for distribution with the magazine. See them here.

In this combined fall/winter issue you will find Simspiration Exclusive articles from a Gypsy Camp, a Goth Wedding and various Christmas and Holiday related articles. Mixed with this we have two massive tutorials for housebuilders, the first taking you through the steps of creating tombs and the second a massive roof tutorial for the advanced architects out there. To top things off we have our standard features with the “unbiased” reviews from Cyclonesue, interior articles, Cazarupt’s Adventures and much more!

| Simspiration website |

2 reacties

  1. Edwin, niet zoveel reclame maken voor je eigen blad. Wordt beetje irritant:P

    Overigens hebben ze meer preview laten zien dan de vorige keer, zoals de download contenten.

    Hihi ik had hiki getipt. maar goed, heb hem weer besteld en zal dit keer een uitgebreider verslag van gaan maken!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *