CheatMasters’ Blog geeft De Sims 3 voor DS een 8

Er worden niet veel reviews geschreven van De Sims 3 voor DS omdat er niet veel over te vertellen valt. Toch heeft CheatMasters’ Blog er een poging aan gewaagt, en wat blijkt, uiteindelijk geven ze het spel toch nog een 8!

Well isn’t this nice? The game actually looks like the first two editions of the PC titles with a few tweaks the characters looks a little lame sometimes, but due to the format and the graphic capacity of the console this is quite good. It’s not something to write home about, i’ll give you that, BUT the amount of detail and characters on screen interacting with each other it’s really something. The title delivers what it promises an actual graphic SIMS experience not limited by the control schemes nor simplistic gameplay and that’s something worth saying.

| De Sims 3 voor DS review door CheatMasters’ Blog |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *