Eurogamer beoordeeld De Sims 3 voor Consoles met een 8

Eurogamer heeft inmiddels ook het zegje gedaan over De Sims 3 voor Consoles. Deze review bevat echter nieuwe punten dan de voorgaande en is daarom leuk om voor de afwisseling eens te lezen. Hun nadruk ligt vooral op de eentonigheid van de buren…

De vergaarde punten ruil je namelijk in voor items of Karma-krachten in de Challenge Shop. De items blijven beperkt tot wat extra meubels en dergelijk. Spaar je punten dus maar voor de krachten. Mijn favoriete kracht in de game is Epic Fail, waarmee je Sims verandert in de grootste loser van de wereld. Alles zal tijdelijk fout gaan van dagdagelijkse dingen als koken tot zijn liefdesleven. Met maar dertien krachten is er ook voldoende variatie.

| De Sims 3 voor Consoles review door Eurogamer |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *