Simview geeft De Sims 3 Na Middernacht een 8,5

Alles bij elkaar vind ik dit een leuk spel! Je wordt als speler toch de stad in gelokt, in plaats van de hele dag te werken en vervolgens maar weer saai te gaan slapen. Enige minpuntjes zijn dat het nieuwe watereffect niet optimaal werkt en natuurlijk dat je niet bij je buren in de flats op bezoek kunt gaan. Wel kan je aanbellen, en de Sim in kwestie zal naar buiten komen om even gezellig te kletsen, maar ik had graag gezien dat je de flat van je buren kan bewonderen. Verder is het spel heel verslavend, en ziet de buurt er mooi uit.

Ik weet alleen niet of ik het lang leuk blijf vinden om dag in dag uit uit te gaan en vervolgens weer tot laat uit te moeten slapen. Wel vind ik het beroemd zijn ontzettend leuk, omdat je dan echt met je favoriete filmsterren kunt spelen. Ook ben ik helemaal weg van het uitzicht bij de flats en de flats zelf: ze zijn niet al te duur en geven je echt het gevoel dat je in een stad woont.

| Simview: Review · De Sims 3 Na Middernacht |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *