Je kunt gewoon niet zonder!

Eurogamer geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

Eurogamer heeft een erg groot Engels review online gezet van De Sims 3 voor Consoles. In dit review komen veel punten aan het licht, zo word er nu niet alleen verteld dat de laadtijden irritant zijn, maar waarom. Ze vinden het bijvoorbeeld irritant omdat de gebouwen en patronen moet laden als je een willekeurige kavel bezoekt.

Incredibly, house-building and landscaping tools are as fully-featured as they were before, as are character creation, item customisation and pattern-making. The Sims 3 on consoles has all the customisation and sharing of the PC version built right into the character creation and item catalogue menus. And wow, people have no taste when it comes to redesigning household objects. There are abominations in there from inexpressibly hideous blue-and-white-striped toilets to duck-adorned, vomit-green acoustic guitars.

| De Sims 3 voor Consoles review op Eurogamer |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *