De Sims 3 voor Wii vanaf vandaag te koop in de winkels

Onder velen was bekend dat de release van De Sims 3 voor Wii vandaag, 11 november, was geworden. Dit omdat het spel waarschijnlijk toch moeilijker in de maak was. Vanaf vandaag kun je dus het spel kopen bij een van de gamestores bij jou in de buurt. Heb jij De Sims 3 voor Wii of een andere console? Dan kan je dat melden in dit topic op het forum.

Er is nog geen officieel persbericht verschenen van EA Nederland, maar als die komt zullen we die melden. Ben jij nog aan het twijfelen of je het spel wilt kopen? Dan kan je nog is even goed op onze De Sims 3 voor Consoles informatie-pagina kijken!

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

  1. FRS legt zobiso spelletjes al een dag van te voren in de winkels. De spelletjes die ik daar bij een winkel of via internet gekocht heb krijg ik al een dag van te voren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *