Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

De Sims 3 voor Wii vanaf vandaag te koop in de winkels

Onder velen was bekend dat de release van De Sims 3 voor Wii vandaag, 11 november, was geworden. Dit omdat het spel waarschijnlijk toch moeilijker in de maak was. Vanaf vandaag kun je dus het spel kopen bij een van de gamestores bij jou in de buurt. Heb jij De Sims 3 voor Wii of een andere console? Dan kan je dat melden in dit topic op het forum.

Er is nog geen officieel persbericht verschenen van EA Nederland, maar als die komt zullen we die melden. Ben jij nog aan het twijfelen of je het spel wilt kopen? Dan kan je nog is even goed op onze De Sims 3 voor Consoles informatie-pagina kijken!

7 gedachtes over “De Sims 3 voor Wii vanaf vandaag te koop in de winkels”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>