Spawn Kill geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

De reviews blijven maar komen en komen en de meeste melden we niet: ze zijn toch vaak hetzelfde. Maar Spawn Kill heeft nu wel een hele leuke review online gezet. Dit keer is het ook echt geschreven door iemand die fan is van de series, wat betekent dat zij er toch iets meer verstand van heeft.

In general, I really liked a lot of the added features in The Sims 3, like the karma system and challenges, and the “opportunities” that arose, all of which helped drive the gameplay and keep things constantly fresh.  I am apparently one of the only people out there who doesn’t create themselves immediately in The Sims, and this time around I settled for Bob and Betty Newbie, who fans of the series will immediately recognize.  I did, however, opt to make Betty an aspiring writer, and the fact that the game actually makes this an unofficial career is probably one of the reasons I enjoyed the game so much.

| Spawn Kill: The Sims 3 HD Consoles review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *