Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

Destructoid heeft kleine preview van Middeleeuwen online gezet

Er zijn grote en kleine previews over De Sims Middeleeuwen, en dit maal is er een hele kleine verschenen. Het bevat overigens ook niet bepaald nieuwe informatie, wat wel jammer is. Het duurt waarschijnlijk ook wel even voordat er echt spectaculaire nieuwe informatie over het spel komt, maar goed, we zullen moeten afwachten.

You start out by designing a monarch (and picking out his/her majestic petticoats) living in a meager throne room and monarch’s quarters (which you can then decorate with charming furniture.) From there, the traditional Sims gameplay stops. In order to expand your kingdom and unlock new Sims, you have to complete quests. For instance, if you go out and fight goblins, you’ll earn enough kingdom points to build a wizard’s tower, and then you’ve got a sorcerer who can learn spells and shoot lightning bolts at people, etc.

| Destructoid: Hands-on with The Sims Medieval |

2 gedachtes over “Destructoid heeft kleine preview van Middeleeuwen online gezet”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>