Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

Gamed.nl geeft De Sims 3 Consoles een 7,6

Door dit alles is The Sims 3 niet de perfecte ervaring geworden op de consoles die de PC versie weet te overtreffen, zo is de titel ook op grafisch gebied net even te onscherp om indruk te maken. Tegelijkertijd is de game wel ideaal voor de mensen die niet de mogelijkheid hebben om de titel op deze zelfde PC weten te draaien, of simpelweg liever languit op de bank liggen te gamen. Wanneer je de foutjes weet te vergeven krijg je hier een hele leuke titel voor terug die in alles het Sims gevoel bij je naar boven brengt en een hogere replaywaarde kent dan menig andere game.

| Gamed: Review: The Sims 3 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>