Gamed.nl geeft De Sims 3 Consoles een 7,6

Door dit alles is The Sims 3 niet de perfecte ervaring geworden op de consoles die de PC versie weet te overtreffen, zo is de titel ook op grafisch gebied net even te onscherp om indruk te maken. Tegelijkertijd is de game wel ideaal voor de mensen die niet de mogelijkheid hebben om de titel op deze zelfde PC weten te draaien, of simpelweg liever languit op de bank liggen te gamen. Wanneer je de foutjes weet te vergeven krijg je hier een hele leuke titel voor terug die in alles het Sims gevoel bij je naar boven brengt en een hogere replaywaarde kent dan menig andere game.

| Gamed: Review: The Sims 3 |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *