Gameplay video’s van De Sims 3 voor Nintendo Wii

LavosBR, iemand die filmpjes upload op Youtube, heeft twee gameplay-video’s van De Sims 3 voor Nintendo Wii online gezet. In deze video’s zie je hoe het spel echt werkt. Ik vind persoonlijk dat het er voor de Wii heel goed uitziet, de buurt is bijna naadloos, op een seconde hapering na als je naar een andere kavel gaat. Dit in tegenstelling tot de Playstation 3 en Xbox360. De kwaliteit is wat minder, maar nog steeds redelijk mooi. Kijk in het (meer lezen) gedeelte voor de tweede video.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

4 reacties

  1. Wat mij opvalt is dat de voornaam wijzigt wanneer er van leeftijdsgroep wordt verandert in het aanmaken van een Sim… Iets om in de gaten te houden als je een sim aan wilt maken…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *