Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Gameplay video’s van De Sims 3 voor Nintendo Wii

LavosBR, iemand die filmpjes upload op Youtube, heeft twee gameplay-video’s van De Sims 3 voor Nintendo Wii online gezet. In deze video’s zie je hoe het spel echt werkt. Ik vind persoonlijk dat het er voor de Wii heel goed uitziet, de buurt is bijna naadloos, op een seconde hapering na als je naar een andere kavel gaat. Dit in tegenstelling tot de Playstation 3 en Xbox360. De kwaliteit is wat minder, maar nog steeds redelijk mooi. Kijk in het (meer lezen) gedeelte voor de tweede video.

4 gedachtes over “Gameplay video’s van De Sims 3 voor Nintendo Wii”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>