De Sims is beter dan het echte leven

Een poosje geleden heeft TenerifeTerreur (Sharon) meegewerkt aan het maken van een nieuwsitem voor Novum over 10 jaar De Sims.

De populaire computergame bestaat dit jaar precies tien jaar. De 21-jarige Sharon is een van de meest toegewijde spelers in Nederland. Het spel neemt een groot deel van haar leven in beslag.

| Novum: De Sims is beter dan het echte leven |

19 reacties

 1. We proberen de video zo snel mogelijk op ons eigen YouTube kanaal te zetten.

  ^wow zeker cool iets dat er eerst al tread van gemaakt wordt en gewacht moet worden op filmpje ๐Ÿ˜€

  hoeveel min nog ? ๐Ÿ˜›

 2. Ik kan op dit moment weinig en wacht op andere teamleden die wel het een en ander kunnen doen aan uploaden op ons YouTube kanaal. Novum had beloofd ons de video op te sturen maar ja.

 3. Ben je een beetje tevreden erover TT? Je komt in ieder geval goed over op ‘TV’. Is het geworden wat je dacht? Ben je happy ermee?

 4. Hmmm nou valt het me op dat er in het filmpje werd gezegt dat ze niet van geweldadige games houdt, maar dat er toch een Dragon Age muismat ligt ^^

 5. Neem voortaan maar een pak foto’s met handtekening mee als je de straat op gaat TT ๐Ÿ˜‰ Een heel leuk filmpje.Goeie reclame voor S3N ook.

 6. @ chatjemet… zoals eerder al vermeld, t interview was bij een niet nader te noemen persoon thuis, die muis mat was niet van mij hihihi…
  als je goed kijkt heb ik in het stukje met de laptop mijn eigen muismat, een sims muismat hihihi

  @ hiki, t filmpje is echt veel leuker geworden dan ik dacht hihihi ik ben helemaal tevreden ๐Ÿ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *