“Niet de juiste zet voor fans van de series” vind NOWGamer

NOWGamer heeft een preview online gezet van De Sims Middeleeuwen, en in het review worden opzich nog steeds geen nieuwe details onthuld. Hun conclusie is dan ook dat ze het een goeie zet vinden om De Sims fris te houden, maar het een slechte zet is voor de fans van het originele concept.

But on the other, all EA needs do is ensure that each play is different enough that even multiple runs on the same goal (in the same way that Civilisation Revolution managed to compress the classic Civ experience so well) and the more limited structure shouldn’t even matter. It’s the same kind of emergent gameplay, just on a smaller scale – perhaps a reflection of the close-knit communities of the days of yore – and it’s this interesting setting that will make or break EA’s blast from the past. We’re going to miss phoning for pizza, though.

| NOWGamer: The Sims Medieval preview |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *