Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3 op Habbo – 1

The Sims 3 Invades Habbo

Coming October 2010, The sims 3 campagin will invade habbo! Special Thanks to everyone who participated!

Zit er nog iemand van jullie op Habbo? Het lijkt erop dat dit ‘event’ al weer voorbij is? Hebben jullie er iets van gemerkt? Misschien meegedaan? We horen het graag van jullie.

6 gedachtes over “De Sims 3 op Habbo – 1”

  1. yanyo111

    ik heb habbo gedaan hou me nu bezig met retro’s (niks bezonders hoor *fluit*) en ik speel natuurlijk de sims waar was ik ook alweer gebleven…… oo, ja dat sims habbo ding daar weet ik verder niet veel van wat ik wel weet is dat er soms spelletjes zijn op habbo met de naam sims XD 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>