De Sims 3 op Habbo – 1

The Sims 3 Invades Habbo

Coming October 2010, The sims 3 campagin will invade habbo! Special Thanks to everyone who participated!

Zit er nog iemand van jullie op Habbo? Het lijkt erop dat dit ‘event’ al weer voorbij is? Hebben jullie er iets van gemerkt? Misschien meegedaan? We horen het graag van jullie.

6 reacties

  1. ik heb habbo gedaan hou me nu bezig met retro’s (niks bezonders hoor *fluit*) en ik speel natuurlijk de sims waar was ik ook alweer gebleven…… oo, ja dat sims habbo ding daar weet ik verder niet veel van wat ik wel weet is dat er soms spelletjes zijn op habbo met de naam sims XD 😛

  2. Heb dit kapot veel gespeeld in 2004, 2005 en 2006 XD Het is nu teveel veranderd en ik vind mij er te oud voor 😛
    Maar volgens mij hadden ze enkel plumbobs… verder niets…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *