De Sims pretpakket uit Amerika

22 oktober 2010 was er bij EA in Amerika een Townhall Meeting waarin diverse De Sims games werden gepresenteerd. Iedereen kon toen via de officiële Nederlandse Sims 3 site vragen insturen, zie dit bericht op onze site, en leuke goodies winnen.

Vandaag kreeg ik per post een grote kartonnen koker met als afzender EA Redwood Shores – US. Erin 2 lekker grote posters: Let there be Sims 3 (een van mijn favoriete logo’s), een The Sims 3 Late Night poster en, last but not least, een The Sims Medieval Tshirt. Thanks EA.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic

7 reacties

  1. Ja vooral die eerste poster (drool) : heb alles weer ingepakt zodat het niet beschadigd en maar eens kijken voor fotolijsten … maar ze zijn er groot dus … 😕

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *