Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Offtopic

De Sims pretpakket uit Amerika

22 oktober 2010 was er bij EA in Amerika een Townhall Meeting waarin diverse De Sims games werden gepresenteerd. Iedereen kon toen via de officiële Nederlandse Sims 3 site vragen insturen, zie dit bericht op onze site, en leuke goodies winnen.

Vandaag kreeg ik per post een grote kartonnen koker met als afzender EA Redwood Shores – US. Erin 2 lekker grote posters: Let there be Sims 3 (een van mijn favoriete logo’s), een The Sims 3 Late Night poster en, last but not least, een The Sims Medieval Tshirt. Thanks EA.

7 gedachtes over “De Sims pretpakket uit Amerika”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>