FOKgames geeft De Sims 3 Consoles (PS3) een 7,5

Voor de rest is The Sims 3 gewoon zoals bijna iedereen het kent. Het spel zit boordevol content en is weer uiterst verslavend. Het karma-systeem maakt het spel zeker leuker, je kan de buurt op stelten zetten of er zelfs voor zorgen dat je nooit meer hoeft te slapen. De controls zijn wel een zorgenkindje aangezien deze gewoon te complex zijn. EA heeft zeker zijn best gedaan om alle controls van de keyboard en de muis maar het is gewoon erg lastig. Vond je The Sims altijd al leuk maar beschik je over een niet zon goede pc of zit je veel liever achter je console, dan is dit zeker een goede game. Voor wie The Sims 3 wel op de pc kan spelen en hier ook geen problemen mee heeft kan dat beter blijven doen.

| FOK games: The Sims 3 |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *