Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

Gamer.nl geeft De Sims 3 voor Consoles een redelijke 7

Gamer.nl heeft inmiddels ook een review online gezet van De Sims 3 voor Consoles en geeft het spel een 7. Zij vinden dat de multiplayer functie echt een goede toevoeging was geweest aan het spel. Daar rekenen ze het spel niet op af, de pluspunten worden zeker ook benadrukt. Zo vinden hun het systeem en de spel-besturing heel erg handig gedaan…

Helaas is er ook geen sprake van een multiplayer, in welk opzicht dan ook. Het lijkt misschien onredelijk om De Sims 3 om deze reden te bekritiseren, maar juist de multiplayer was de kracht van eerdere consolevarianten. Het doet dus niet eens zoveel af aan het spel an sich, maar het is vooral dat een mooie kans onbenut is gelaten. Zeker omdat het spel minder uitgebreid is dan op de PC, had dit van meerwaarde kunnen zijn en zelfs voor een eigen smoel kunnen zorgen.

| Gamer.nl: De Sims 3 preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>