Sims Nieuws teaser

Xelles is in Spanje druk bezig met het bouwen van onze nieuwe site: SimsNieuws.nl en de nieuwe site komt voor de Kerst nog online.

We hebben een nieuwe teaser voor jullie: ons nieuwe logo gemaakt door I_mJimmy.

20 reacties

 1. S3N: Wat zijn voor onze bezoekers de voordelen van de nieuwe Sims 3 Nieuws site?

  Xelles: Ik denk dat het grootste voordeel toch overzicht zal zijn. De website zal niet veel meer functionaliteiten bieden, maar we gaan de content gewoon veel meer verdelen.

  De site wordt opgesplitst in allemaal sub-sites. Zo komt er een sub-site voor De Sims Middeleeuwen. Als je iets over De Sims Middeleeuwen wilt weten hoef je dus alleen maar naar het De Sims Middeleeuwen gedeelte te gaan op onze site en daar zal je dan alles kunnen vinden.

  Ook vind ik het toch wel een voordeel (en ik denk ook wel de bezoekers) dat het kleurenschema ‘omgedraaid’ wordt. We zullen niet langer lichte letters op een donkere achtergrond hebben, maar donkere letters op een lichte achtergrond. Dat zal prettiger lezen.

  Interview met Xelles

  Effe te lui om te typen dus ik qoute maar even 😛

 2. De 3 komt ook niet meer terug: we gaan Sims Nieuws heten binnenkort omdat we meer doen dan alleen Sims 3, bv ook Sims Middeleeuwen.

 3. Het logo ziet er goed uit!

  Hoe zit trouwens precies met de domeinnamen? Ik lees hier dat er verschillende sub-sites zullen komen? Houdt dat globaal in dat alle informatie over De Sims 3 op het sims3nieuws domein blijft zodat eventuele links op andere sites over het algemeen niet aangepast hoeven te worden? Komt er anders (tijdelijk) een verwijspagina die men verwijst naar het nieuwe adres?

 4. @Nefje, de bedoeling is om alle links werkend te blijven houden. sims3nieuws.nl blijft uiteraard gewoon bestaan en alle linkjes naar de pagina’s zullen blijven werken (zonder redirect als het even kan). De oude pagina’s zullen wel gewoon naar de nieuwe site gaan, de layout wordt alleen iets anders. De content blijft hetzelfde (we blijven WordPress gebruiken). 🙂

 5. Ben benieuwd, en erg mooi logo 😀 Maar hoe gaat het met het forum? Wordt dat verplaatst of zo, of blijft dat gewoon op Sims 3 Nieuws?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *