S3N Special – De Sims 3 in de klas: interview met Muske

De derde Nederlandse Custom Content maakster die aan het ‘De Sims 3 in de klas’ project heeft meegewerkt is Mutske en ook haar hebben we aan de tand gevoeld over haar binding met De Sims, over Custom Content maken en natuurlijk dit hele project.

In het interview zul je ook een link vinden naar de 16 delige set die Mutske heeft gemaakt.

S3N: Alles draait hier om natuur en mileu: gaan jullie daar zelf bewust mee om? En de Sims waarmee jullie altijd spelen?

Mutske: Zelf probeer ik in RL wel mileu bewust te zijn, maar helaas, de sim waar ik altijd mee speel (zie Avatar) is niet zo mileu bewust. Ze smijt met motherlode, dat wil je niet weten, alleen maar om het beste te kunnen hebben, dus ook de auto’s.

S3N: Jullie hebben flink wat spullen gemaakt: jullie mogen er allemaal 1 uitkiezen waar je het meest trots op bent of waarvan je vind dat die het meest geslaagd is.

Mutske: Dat is toch mijn cv ketel. Ik heb ooit gewerkt voor een bedrijf dat cv ketels verkocht, dus die wilde ik erg graag maken. Maar mijn groene kliko vind ik toch ook wel erg leuk.

| De Sims 3 in de klas: interview met Mutske |

Alle informatie over ‘De Sims 3 in de klas’ vind je op deze informatie pagina.