S3N Special – De Sims 3 in de klas: interview met AnoeskaB

Vandaag hebben we voor jullie een interview met de vierde én laatste Nederlandse Custom Content maakster die mee gewerkt heeft aan ‘De Sims 3 in de klas’: AnoeskaB.

In het interview vind je ook een link naar de 17 delige set die zij gemaakt heeft.

S3N: Alles draait hier om natuur en milieu: gaan jullie daar zelf bewust mee om? En de Sims waarmee jullie altijd spelen?

AnoeskaB: Ja, ik ga daar zelf best bewust mee om. Ik woon in een bosrijke omgeving en ik vind het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de natuur die we hebben.
Tijdens het spelen van De Sims houd ik er niet zo heel veel rekening mee, maar ik vind de extra karaktereigenschappen voor milieubewuste sims wel heel leuk.

S3N: Jullie hebben flink wat spullen gemaakt: jullie mogen er allemaal 1 uitkiezen waar je het meest trots op bent of waarvan je vind dat die het meest geslaagd is.

AnoeskaB: De PullieWullie Pullover en de Multitas vind ik zelf erg leuk. Het zijn allebei kledingkasten, maar dan net even anders dan wat je normaal in het spel ziet. Bij de PullieWullie Pullover schuif je de pullover uit en bij de Multitas open je de tas, in plaats van dat je een lade opent. Je kunt er bij beide ook nog wat andere decoratie spulletjes op zetten, wat handig is als je er van houdt om je huis zo veel mogelijk te decoreren.

| De Sims 3 in de klas: Interview met AnoeskaB |

Alle informatie over ‘De Sims 3 in de klas’ vind je op deze informatie pagina.

7 reacties

 1. De link van ANoeska verwijst naar een subcribe now item. Ik dacht dat alle objecten gratis te downloaden waren ?
  Verder zijn alle interviewen TOP !!!

 2. De deal met EA Nederland was ook dat alles gratis zou zijn. TSR zal het dan ook wel snel veranderen, ik heb er al een opmerking over daar neergezet.

  Als deze set er ook gratis is dan ga ik ze alle 4 ook downloaden en installeren: het zal de eerste CC zijn die ik in mijn spel zet 🙂

 3. De set is nu Free: rennen dus! 😛

  edit: en nu weer niet: ik snap er ook niks van, als ik via de homepage ga is de set free maar met rechtstreekse link niet …

 4. Ik heb het net binnen gehaald Dus het is weer vrij 😉
  Maar het schijnt erg druk te zijn op TSR want ik kon bijna niet inloggen.

 5. Ik heb alle intervieuws gelezen en ik weet nu zeker dat ik zelf geen dingen ga maken. Je hebt dan helemaal geen tijd meer om sims te spelen 😀 . Heel leuk om te lezen allemaal

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *