Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws en SN Interview

S3N Special – De Sims 3 in de klas: interview met AnoeskaB

Vandaag hebben we voor jullie een interview met de vierde én laatste Nederlandse Custom Content maakster die mee gewerkt heeft aan ‘De Sims 3 in de klas’: AnoeskaB.

In het interview vind je ook een link naar de 17 delige set die zij gemaakt heeft.

S3N: Alles draait hier om natuur en milieu: gaan jullie daar zelf bewust mee om? En de Sims waarmee jullie altijd spelen?

AnoeskaB: Ja, ik ga daar zelf best bewust mee om. Ik woon in een bosrijke omgeving en ik vind het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de natuur die we hebben.
Tijdens het spelen van De Sims houd ik er niet zo heel veel rekening mee, maar ik vind de extra karaktereigenschappen voor milieubewuste sims wel heel leuk.

S3N: Jullie hebben flink wat spullen gemaakt: jullie mogen er allemaal 1 uitkiezen waar je het meest trots op bent of waarvan je vind dat die het meest geslaagd is.

AnoeskaB: De PullieWullie Pullover en de Multitas vind ik zelf erg leuk. Het zijn allebei kledingkasten, maar dan net even anders dan wat je normaal in het spel ziet. Bij de PullieWullie Pullover schuif je de pullover uit en bij de Multitas open je de tas, in plaats van dat je een lade opent. Je kunt er bij beide ook nog wat andere decoratie spulletjes op zetten, wat handig is als je er van houdt om je huis zo veel mogelijk te decoreren.

| De Sims 3 in de klas: Interview met AnoeskaB |

Alle informatie over ‘De Sims 3 in de klas’ vind je op deze informatie pagina.

7 gedachtes over “S3N Special – De Sims 3 in de klas: interview met AnoeskaB”

  1. hiki

    De deal met EA Nederland was ook dat alles gratis zou zijn. TSR zal het dan ook wel snel veranderen, ik heb er al een opmerking over daar neergezet.

    Als deze set er ook gratis is dan ga ik ze alle 4 ook downloaden en installeren: het zal de eerste CC zijn die ik in mijn spel zet 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>