Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

De Sims 3 verdient een waardige 7 volgens X-Power

XPower, een Nederlandse website, heeft een review van De Sims 3 voor Consoles online gezet. Ze zijn niet zo enthousiast over de graphics in het spel, en de haperingen en laadtijden vinden ze ook irritant, maar dat zijn bekende kwalen in De Sims 3 voor Consoles.

De gameplay mag dan al op de afspraak zijn, technisch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. De kleurrijke graphics zijn minder scherp dan op pc en ogen zelfs op een Full HD-televisie gekarteld, in het bijzonder als je inzoomt. Het scrollen op zijn beurt heeft te veel last van haperingen, zelfs met weinig actie op het scherm. Echt storend zijn de lange laadtijden als je van de ene stadsbuurt naar de andere reist, ook indien je het spel installeert op de harde schijf. Het mag dan al niet te dramatisch zijn als je slechts één Sim onder je hoede hebt, maar als je een hele familie moet gaan managen, wordt je geduld wel stevig op de proef gesteld. Het geluid verzacht de pijn een weinig, want naast het gebrabbel van de personages (in het Simlish) zijn er ook enkele leuke deuntjes verwerkt in het over het algemeen stille spel.

| X-Power: De Sims 3 voor Consoles review |

Een gedachte over “De Sims 3 verdient een waardige 7 volgens X-Power”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>