S3N Review: De Sims 3 Na Middernacht

Ook iets wat ik erg jammer vind, maar wel weer kan begrijpen, is dat je alleen kunt bouwen binnen de grenzen van de buitenmuren. Dus de buitenmuren kun je niet aanpassen. Het zal er anders, aan de buitenkant van zo een flatgebouw, ook niet uitzien. In mijn geval wilde ik een bubbelbad plaatsen. Met een cheat is het wel mogelijk dit soort items te plaatsen, eigenlijk heb ik met die cheat mijn appartement ook iets groter gemaakt door de (donkere) kamer in te nemen van de buurman en een deur te plaatsen in mijn eigen appartement naar die kamer toe. Dus groter maken kan wel.

| S3N Review: De Sims 3 Na Middernacht (deel 1) |

Helemaal geweldig je eigen band! Met vier jongvolwassenen ben ik begonnen aan de rit een bekende band te worden, met als naam voor de band “TipTop”. Pas toen ik bij level 1 was, met mijn Sims, kon ik een band maken. Ik heb een gitarist, een drummer, een bassist en een pianospeler in de band gezet. Je kunt ook met één Sim een band beginnen, solo dus. Degene die van jazz en rock houden zullen zich kostelijk vermaken met het gejammer waar de band mee begint, maar zich ook verbazen als de band steeds beter word.

| S3N Review: De Sims 3 Na Middernacht (deel 2) |

2 reacties

  1. Mooi verslag! Ik moet ‘m nu toch echt maar zo snel mogelijk kopen wanneer ik de tijd ervoor zie. Ik krijg zelfs zin om het spel zelf te gaan spelen, wat ik normaal niet doe. Al ben ik ook blij met de nieuwe bouwmogelijkheden die het spel na installatie ook zal hebben.
    Conclusie: Als ik dit verslag lees en ik krijg zin om het te kopen en zelfs te spelen, dan is het een goed verslag! 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *