Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

De Sims is beter dan het echte leven: andere versie

Vorige week hebben we een andere versie van deze video online gezet met Sharon (TenerifeTerreur) erin, zie ook dit bericht. EA Nederland heeft afgelopen vrijdag een andere versie verstuurd naar alle Nederlandse fansites maar die kregen we maar niet online op ons YouTube kanaal.

Rens van Simlicious heeft het nu wel voor elkaar gekregen: het verschil tussen de twee versies is dat er in het begin wat meer fans aan het woord komen over De Sims.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>