Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe aflevering ‘EATV’ van EA Spanje

EA Spanje heeft een nieuwe aflevering van hun ‘EATV‘ online gezet op YouTube. In deze aflevering gaat het o.a over De Sims 3 voor Consoles en De Sims 3 Na Middernacht. Veel informatie komt er niet voorbij, maar leuk om te kijken is het dan weer wel. Het begint bij 0:37 en Na Middernacht volgt gelijk achter Consoles.

Een gedachte over “Nieuwe aflevering ‘EATV’ van EA Spanje”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>