Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en De Sims 3 Na Middernacht

Nieuwe aflevering ‘EATV’ van EA Spanje

EA Spanje heeft een nieuwe aflevering van hun ‘EATV‘ online gezet op YouTube. In deze aflevering gaat het o.a over De Sims 3 voor Consoles en De Sims 3 Na Middernacht. Veel informatie komt er niet voorbij, maar leuk om te kijken is het dan weer wel. Het begint bij 0:37 en Na Middernacht volgt gelijk achter Consoles.

Een gedachte over “Nieuwe aflevering ‘EATV’ van EA Spanje”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>