S3N Special – De Sims 3 in de klas: dagboek van Kyta

Kyta heeft vanaf april 2009 een dagboek bijgehouden toen ze samen met 3 andere Custom Content maaksters begon met werken aan ‘De Sims 3 in de klas’. Het laat jullie een beetje zien wat er zoal achter de schermen gebeurt is en hoe moeilijk het soms was dat er niks over dit project naar buiten mocht komen.

Lief dagboek (29 April – 6 Mei 2010)

Ik heb deze week besloten niet veel op de S3N site te doen en me volledig te gaan storten op meshes maken, ik heb goed contact met de andere Custom Content makers, wat deze week ook erg leuk en gezellig maakte, ik bedoel we zijn allemaal toch gewone mensen. Ik heb ontzettend veel hulp gehad en merk dat ik alles steeds beter door krijg. Dan geef ik wel eerlijk toe dat ik me verschrikkelijk heb geërgerd aan mijn eerste object voor het project. Ik was niet te genieten thuis en heb het wel tig keer overnieuw gemaakt, maar heb inmiddels al wat objecten gemaakt en ben best tevreden.

| De Sims 3 in de klas: dagboek van Kyta |

Met dit dagboek sluiten we onze S3N special over ‘De sims 3 in de klas’ ook af, misschien dat we ergens in December er nog eens aandacht aan gaan besteden als scholieren daadwerkelijk dit project op hun school tegen zullen komen.

We hopen in ieder geval dat jullie het allemaal leuk hebben gevonden en als je alles nog eens na wil lezen dan kun je op deze informatie pagina terecht.

Bij deze wil ik Angela, AnoeskaB, Kyta en Mutske ook ontzettend bedanken voor het meewerken aan de interviews en met het tot stand komen van onze S3N special.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *