Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

EA Showcase Londen vanavond bij Gamekings op TMF

Boris en Dennis hebben met hun luie reet het vliegtuig gepakt richting London om daar het EA Showcase te bezoeken. Ze hebben hier een hoop toffe games gezien en J.J. gaat jullie persoonlijk vertellen welke dat zijn. Natuurlijk zijn er ook weer een aantal games besproken. Vanavond dus om 22.00 uur op TMF!

| Gamekings TV |

Of De Sims 3 of De Sims Middeleeuwen ook voorbij komen … ik betwijfel het.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>