Probleem met huizen bouwen met De Sims 3 op Nintendo Wii

Het was ook te mooi om waar te zijn, dat er bijna geen bugs waren in De Sims 3 voor Console. Een grote bug in De Sims 3 voor Wii is ontdekt, en het probleem is ook op de officiële EA site gemeld. Het enige nadeel van deze bug is dat EA het niet op kan lossen, of in ieder geval nog niet.

Het gaat om een bug die er voor zorgt dat je deco-huizen boven de 50.000 simleons niet kan kopen in het spel, er zal een error verschijnen. Volgens EA is de enige oplossing ‘een ander huis uitkiezen’. Het probleem doet zich voor bij 9 deco-huizen.

Certain houses (costing 50,000 Simoleons or higher) will cause an error when the player tries to place them onto a lot. Houses known to cause this error are:

 • Charming Chalet
 • “Green” House
 • Gothic Estate
 • Spatial Prisms
 • Adobe Estates
 • Parabolic Frolic
 • Gestalt Surfaces
 • Rancho Living
 • Desert Retreat

When the error occurs, back out and cancel the sale. You will not lose the money that you had spent on the home. This is a bug that EA is aware of but is unable to address on the console. You will need to select a different home to purchase and place if you encounter this error.

| EA: Why can’t I finish buying this house in The Sims 3 on the Wii? |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

22 reacties

 1. We hadden per email op ons emailadres wat vragen erover binnen gekregen: goed dat er nu een antwoord is op die vraag: al is het geen leuk antwoord 😕

 2. Ik snap het niet, hoe kunnen uitgevers hun producten verkopen als er steeds enorme fouten in zitten, het lijkt wel een trend tegenwoordig! Ze testen dit soort dingen toch? Waren al die betatesters blind, bezopen of gewoon ergens anders mee bezig? Ik snap het niet…

 3. Ze moesten zich diep schamen om zo’n spel op de markt te gooien.
  Je zal maar zo’n duur spel gekocht hebben. Ik hoop voor de kopers dat EA met een heel goede oplossing komt anders gooien ze hun goede naam wel heel erg te grabbel.

 4. waarom verbaas mij dit nou niks meer,
  volgens mij heet het geen sims 3 meer maar bugs 3 ,pc is een puinhoop en nu blijkt de console versie ook nog een puinhoop te zijn.
  schiet lekker op allemaal. nog even en de goeie sims naam wordt vernietigd op deze manier!!

 5. Kun je nog ergens melden dat je inderdaad de sims3 met die fout hebt, en als het dan eindelijk is opgelost je een nieuwe krijgt? Of doen die mensen daar niet aan, dat zou namelijk zeer slecht zijn!

 6. ik heb al problemen voordat ik uiteraard bij de 50.000 kom joh! O.o
  zecht telkens dat m’n huis vol staat en ik niks meer neer kan zetten of kopen,
  en dat op zo’n plek waar nog niet eens een huis staat,
  of een met niets er in…echt heel vaag
  ook kan ik de aanbouwen niet meer kopen (vanwegen te weinig plek ofzo)
  en huizen bouwen op een stuk niets is ook te vol!
  en mensen die zeggen dat ze langskomen, komen tegenwoordig ook al niet meer opdagen,
  en weet niet of het normaal is, maar de halve stad was ineens dood…balen
  denk je wat leuks te kopen…niets illegaal, alles volgens boekje

  iemand ook zo’n probleem?

 7. Dat probleem heb ik ook, de hele stad staat vol grafstenen. En al dat gerouw om sims die ik amper ken…
  Maar van dat huis vond ik ook wel heel vervelend, ik dacht al dat ik iets verkeerd deed maar het is dus een bug.
  Kleiner huis kopen dan maar…. dat lukt wel op de lege kavel? Ik kreeg daar steeds de melding dat het niet brandveilig was…..
  Zelf een huis bouwen is ook niet echt een optie.. gaat niet echt soepel op de wii….
  Maar.. verder wel leuk spel hoor 😉

 8. Ik heb het zelfde ik kan niet eens een groot huis kopen heb 999.999 geld maar het lukt niet om te plaatsen en het huis kost 48,000 simeons

 9. Ik heb sinds een tijdje Sims 3 Wii maar telkens al ik een huis wil bouwen kan die niet meer terug naar leven en als ik wil behangen doet die de binnen en buiten kant wat zou hier het probleem zijn?

 10. hallo ik heb een probleem ik heb het spel vandaag ge gekregen .maar ik weet nie hoe ik mijn huis moet bij bouwen en dingen in zette en als ik even wil kijken buiten is het weg ik heb de inhoud al ge lezen maar het staat er niet op ik heb het al in ds en nu wij maar dat lukt niet wie kan mij helpen

 11. Zoals vele van jullie heb ik ook problemen met de Sims 3 op de Wii. Of wel blokkeert het heel de tijd en slaat hij niet op ofwel is het dat mijn frigo stinkt maar ik kan hem dan niet verwijderen of openen. Ook zit ik met het probleem dat ik niet zelf een huis kan bouwen, ik moet er telkens één kopen. Kunnen jullie me soms uitleggen hoe je een huis bouwt op de Sims 3 (Wii)?

  Alvast bedankt!

 12. LOL!!! XD k weet niet of het probleem echt op te lossen valt.
  en probleme met de sims op de pc?? Wie heeft daar last van? Ik niet!!! het zal dan waarschijnlijk aan je pc liggen!!!
  voor de rest ik ken iemand die hetzelfde probleem heeft op de wii. tenzij EA-games een opdate uitbrengt voor de s3 wii zal het NIET opgelost geraken!!

 13. Als ik een huis bouw, komt er te staan dat mijn huis volgebouwd is (terwijl het helemaal leeg is). ‘T was toen ik ’t kocht zo’n 40/50 euro, en dat is het zeker niet waard. Echt een waardeloos spel vol met bugs is de Sims 3 voor de Wii.

 14. Ik kan niet kopen … wat is daar het probleem van er staat wel een rood huisje met een kruisje door heen maar is echt vervelend…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *