Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

De Sims 3 voor Consoles is net als een grote zandbak

En dit is totaal niet negatief bedoeld. Hiermee wil Gamersnet duidelijk maken dat je in het spel kunt gaan en staan waar je wilt. Je eigen verhaal maken lukt makkelijk met de mogelijkheden in De Sims 3 voor Consoles. De graphics zijn wat minder dan op de PC en dat de buurt is opgesplitst in kavels is ook erg jammer, maar dat neemt niet lol van De Sims 3 weg.

De Sims 3 voor de console lijkt dan ook erg op zijn PC-zusje. De meeste dingen die je in de PC-versie kunt doen, kun je ook in de console-versie doen. Je Sim helemaal aanpassen tot je een uur bezig bent, een kijkje nemen wat je Sim nu weer heeft ‘geleend’ van andere Sims, het komt allemaal weer terug in de console-versie. Beide versies lijken dus bijna identiek, maar dat is echter niet zo.

| Gamersnet: Review De Sims 3 voor Playstation 3 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>