EA Nederland lanceert GamerelEAse, gratis magazine op de iPad

Electronic Arts lanceert vandaag, onder de naam Gamerelease een speciale App voor de Apple iPad met daarin informatie over haar najaarstitels. De App is in Nederland en Vlaanderen gratis te downloaden via de iPad App Store.

Naast een overzicht van alle titels die Electronic Arts de komende 6 maanden zal releasen, biedt de iPad App achtergrondartikelen over Need for Speed Hot Pursuit, EA SPORTS FIFA11 en De Sims 3 voor de console. Verder een exclusief interview met de oprichters van Bioware over Dragon Age 2 en kunnen gebruikers meer te weten komen over de beschikbare EA games voor op de iPad.

De Gamerelease is te vinden door in de App Store, te zoeken op trefwoord “EA Gamerelease” of direct via deze link. Gebruikers kunnen feedback geven door via de App een korte enquête in te vullen en maken daarmee tevens kans op een gratis EA game.

Dus download EA Gamerelease nu gratis voor je iPad, en lees meer over onze aankomende titels!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *