Female Gamers vind De Sims 3 Consoles toch wel erg leuk

De Sims 3 voor Consoles ligt nu al een paar weken in de winkel, en Female Gamers heeft hun review van het spel ook online geplaatst. De gameplay is van ouds en de graphics hadden beter gekund op bijvoorbeeld de Playstation 3. Zij vinden de Karma en Achievements ook wel erg leuk, stiekem dan wel te verstaan!

Ook de extra toevoegingen zoals de karmapunten vind ik een erg leuk pluspunt. Dit kun je op de PC helaas niet. Maar er zitten zulke leuke acties tussen. Stiekem vind ik het veroorzaken van aardbevingen best grappig, behalve voor mijn eigen portemonnee in de Sims. En nog een erg leuk pluspunt vind ik de achievements die er te behalen zijn. Ze worden ook nog eens op Facebook en op Twitter geplaatst. Stiekem is het best leuk om te laten zien wat je allemaal bereikt hebt.

| Female Gamers: Review De Sims 3 (PS3) |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *