Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Vijf EA Frankrijk video’s over De Sims 3

Het YouTube kanaal van de Franse EA heeft vijf video’s online gezet die wat basis informatie geven over De Sims 3. Misschien niet zo interessant voor de ervaren Simmers maar wel voor die gamers die De Sims 3 nog niet zo goed kennen.

We hebben ze allemaal embedded: de andere vier video’s kun je bekijken in de (meer lezen…).

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>