Je kunt gewoon niet zonder!

Dutchcharts top 10 – week 47

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst staat nog steeds geen De Sims 3 spel momenteel. In de PC-lijst is Na Middernacht gestegen van nummer 3 naar nummer 2. De Sims 3 basis-spel is gestegen van nummer 5 naar nummer 3, verder staat er geen De Sims 3 spel in het PC rijtje.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe- en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is gestegen van nummer 9 naar nummer 7 in het Playstation 3 rijtje. De Sims 3 voor Xbox360 is nog steeds niet teruggekomen in het Xbox360 rijtje. De Sims 3 voor Nintendo DS is weer teruggekomen en staat op nummer 4 in het DS-rijtje. De Sims 3 voor Nintendo Wii staat nog steeds op nummer 9.

Een gedachte over “Dutchcharts top 10 – week 47”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *