Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3 Outdoors Stuff: meer geruchten

Een maand geleden konden we in dit bericht op onze site al het eerste gerucht melden over een nieuw accessoires pakket voor De Sims 3: Jardin de Style. Waarschijnlijk wordt het een accessoires pakket rondom tuinen en tuinieren.

Snooty Sims meld nu een box art op zijn site: The Sims 3 Outdoors Stuff. Zeer waarschijnlijk is dit een boxart gemaakt door een fan, ook omdat alle nieuwe boxen een compleet witte achtergrond gaan krijgen ala De Sims 3 voor Consoles.

Ik zou een accessoires pakket rondom tuinieren wel erg leuk vinden, maar dan wel 1 met ook nieuwe mogelijkheden voor tuinieren en niet alleen een heleboel downloads.

Simcookie meld overigens wel dat The Sims 3 – Outdoor Living Stuff nu ook op andere Amazom sites te vinden is zoals hier op Amazon.com.

De Sims 3 – Buitenleven accessoires pakket

Voor het eerst ooit kan je Sim het beste van het beste krijgen voor de buitenkant van hun huis. Of ze nou de perfecte patio willen, de sfeer wat willen verbeteren met een jacuzzi of alles wat heter willen maken met een ingebouwde design BBQ, de buitenkant van je Sims hun huizen zullen een flinke boost krijgen.

Dit item zal uitkomen op 1 Februari 2011

Product eigenschappen:

* Bouw de perfecte al fresco-omgeving voor je Sims, met stijlvolle meubels, elektronica voor buiten en knusse vuurkorven en haarden.
* Geef je Sims een aantal uniek-gestijlde bubbelbaden waar ze kunnen ontspannen met vrienden of romantisch doen met een speciaal iemand.
* Draai het gaspitje omhoog bij een totaal nieuwe ingebouwde grill op het aanrecht, als onderdeel van de buitenkeuken van je Sims, en neem het koken mee naar een nieuwe niveau.
* Kies uit twee nieuwe stijlen. Tuin-terras heeft elegante stukken verwrongen ijzer terwijl Zonsondergang op de Veranda de warmte van het buitenleven omarmt.
* Kleed je Sims in een reeks van chique maar alledaagse kleding voor een geweldige dag in de zon of een ontspannende avond onder de sterren.

Zo te lezen worden het veel spullen voor de tuin en het terras en heeft het weinig met tuinieren te maken. We moeten maar even wachten op de eerste ‘officiële’ berichten hierover.

| Sims 3 Outdoor Living Stuff – accessoires (SP3) forum |

24 gedachtes over “De Sims 3 Outdoors Stuff: meer geruchten”

 1. I_mJimmy

  Sorry voor deze powerpost, maar uhh zie nu de box-art is best wel slecht gemaakt … 🙁 Jammer dat het vooral om meubelen zou gaan, had gehoopt op nieuwe mogelijkheiden voor andere planten e.d 🙁

  (*outdoor stuff is buiten misschien hint voor volgende uitbreiding*?)

 2. yanyo111

  ik denk dat die boxart gewoon een voorbeeldje is van iemand of gewoon zelf gemaakt door een fan maar dat logo van outdoors met die bloemen hahaha mooi XD ik vindt het trouwens zowiezo een leuk pakket
  stel het zou zo zijn dat we dit pakket krijgen zouden er dan ook seizoenen in zitten??? (p.s. i now dit is een accessoires pakket maar bij de supersnelle zat er een eigenschap in dus wie weet)

 3. Cindy

  ja maar dat ze de hoofdspel van uiterlijk veranderen hoef toch niet tezeggen dat bij alle uitbreidingen het verandert gaat worden

  zou een beetje raar zijn toch
  bij de sims 1 en 2 is ook alles het zelfde gebleven
  en ja het basis spel is wel paar x per hoes verandert
  maar dat is alleen maar om het weer meer teverkopen

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>