Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

Fragland geeft De Sims 3 voor Consoles een 8,1

De Sims 3 voor Consoles is al erg vaak beoordeeld door verschillende website’s, en ook Fragland heeft een review online gezet. De bekende plus- en minpunten komen weer aan bod in het review van Fragland.

De PS3-versie kiest dan weer voor de gulden middenweg, namelijk een wijk waarin je Sim zich vrij gemakkelijk kan verplaatsen, maar die slechts een viertal percelen groot is. Wel heel gemakkelijk is dat in elke wijk een openbare plaats voorzien is, zodanig dat je Sim snel sociaal contact kan hebben op de meest uiteenlopende uren en daarenboven heb je geen gedoe meer met meneer depri-konijn die je komt opvrolijken omdat je Sim een tekort aan menselijk contact blijkt te hebben.

| Fragland: De Sims 3 review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>