Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Sims 3 Na Middernacht review op Cutting Edge

‘De Sims 3: Na middernacht’ is een uitbreidingspakket dat weer goed in het vlees zit. Fans van de reeks hebben dan ook geen enkele reden om teleurgesteld te zijn, maar worden alweer op hun wenken bediend. We zijn benieuwd wat ze bij EA volgende keer uit de hoed toveren!

| Cutting Edge: Sims 3: Na middernacht |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>