Gamert geeft De Sims 3 voor Consoles een 6

Een nieuwe recentie van De Sims 3 voor Consoles is verschenen, dit maal geplaatst op Gamert. Het spel is niet goed beoordeeld, wat ook erg logisch is als je het laat beoordelen door iemand die het spel, op z’n zachts gezegd, niet leuk vind. De woorden die voorbij komen zijn ook niet anders dan ongepast en abnormaal voor in een review, maar dat zegt meer over de persoon die het schrijft dan over het spel. Hoe dan ook heb ik besloten het te melden.

Het grote verschil met The Sims 2 is dat er een heel stadje is. In de stad doen de andere Sims gewoon hun dagelijkse dingen, jij loopt daartussen. In het stadje zijn winkels waar je dingen kunt kopen en kantoren waar je een baan kunt krijgen. Met de baan verdien je geld en met dat geld koop je weer dingen. Spullen, daar draait The Sims toch een beetje om. Je kunt voorwerpen zelf ontwerpen, stoelen, banken, patroontjes, huizen en veel meer zooi. Die spullen kun je ruilen met andere spelers. Maar er is meer gedaan voor de community. Er is zelfs een splitscreen-modus die verrassend weinig toevoegt.

| Gamert: De Sims 3 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. Ik snap niet dat dit persoon hier een review over heeft geschreven als hij er van in slaap viel. Ik wist ook niet dat ’t spelletje draaide om spullen; weer wat geleerd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *