Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Een nieuwe update van De Sims 3 voor iOS

De meeste mensen weten wat er bedoeld wordt met iOS, namelijk de software waarop de iPhone en iPod Touch draait. Met de komst van de iPhone 4 waren er nogal wat problemen met het basis-spel zoals retina-display (HQ beeld) support en makkelijk en snel kunnen overschakelen tussen Apps.

De nieuwe update, die je spel naar versie 1.3.67 zal updaten, zorgt ervoor dat dit alles opgelost is. Ook worden er natuurlijk in deze update wat bugs opgelost. De Sims 3 zelf is niet het enige spel voor de iPhone en iPod Touch, ook de andere Sims 3 spellen voor iPhone krijgen hoogstwaarschijnlijk een update met support voor de iPhone 4.

Bron: SimTimes

5 gedachtes over “Een nieuwe update van De Sims 3 voor iOS”

  1. Erik

    @Rens Daar heb je wel gelijk in. Ik zou het ze niet nadoen om zo’n hele game te maken. Maar zoals ik al zei: liever laat dan nooit, er zijn genoeg bedrijven die een game niet zullen updaten voor het retina display.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>