Je kunt gewoon niet zonder!

Onze nieuwe site: teaser

Het werk aan onze nieuwe site – Sims Nieuws – loopt volgens de planning!

23 gedachtes over “Onze nieuwe site: teaser”

  1. terence

    krijgen we alleen info middeleuwen wrm blijven je jullie gwn niet bij de echte sims dat is toch leuker lijkt mij het zou zonder zijn jullie zijn zo snel met info over nieuwe uitbreidingen vergeleken met simsplanet 2 enzo je jullie zijn de beste dit is een compliment maar als jullie het veranderen in middeleuwen zou het saai zijn sorry van me lange verhaal en gezeur

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>