Studenten.net review van De Sims 3 voor Console

Met de nieuwe Sims 3 flikken de makers het weer om een spel te creëren met een grote verslavingsfactor. Uren tikken weg als minuten. Helemaal nu het mogelijk is om veel meer keuzes te maken in persoonlijkheden en uiterlijke eigenschappen. Verder oogt het spel simpelweg prettig, waardoor er een kleurrijke wereld wordt gecreëerd buiten de saaie realiteit waarin wij ons dagelijks bevinden. Daarnaast valt er niet alleen voor het oog veel te genieten, maar ook het gehoor: in de Sims 3 kun je namelijk urenlang genieten van prachtige orkestmuziek gecomponeerd door de Amerikaanse Steve Jablonsky.

| Studenten.net: De Sims 3 voor Console review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *