Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

The Sims 3 Life Moments binnenkort beschikbaar voor Wii?

SimCookie heeft op de website van PEGI een nieuw spel van De Sims 3 voor de Wii ontdekt. Het spel zou ‘The Sims 3 Life Moments’ moeten gaan heten. Er staat verder geen release-datum bij, en ook geen beschrijving of beeldmatriaal van het spel. Wel staat erbij dat het spel voor 3/4 jaar moet zijn, wat dus duid op een mogelijke ‘kinder’ versie van De Sims 3 voor Wii. Natuurlijk is dit slechts een gerucht en kun je die nemen met een korrel zout. Als er meer informatie is, melden wij dat uiteraard.

4 gedachtes over “The Sims 3 Life Moments binnenkort beschikbaar voor Wii?”

  1. Bakie

    Die leeftijd versie van 3/4 jaar zegt niet zo veel. Ik had met mijn verjaardag een wii spel gekregen waar ook vanaf 3 jaar bij stond, maar ik weet toch zkr dat mn kleine neefje er helemaal niks van gebakken had. Ik zelfs niet! Wat dat betreft vind ik de Wii niet zo sterk in leeftijd schatten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>