Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen preview door Gamerreview

Eindelijk is er weer een nieuwe preview van De Sims Middeleeuwen verschenen. Het was de laatste tijd al rustig rondom het spel en Gamerreview, een Engelstalige website, heeft een nieuwe online gezet. Veel nieuwe informatie vinden we dan helaas niet terug in de preview.

So on the show taught one of the missions had to do with a king in terrible condition. The course options are as wide as we want ourselves, so we can execute the king to end his suffering, or else we can choose a doctor to carry out its orders and daily duties, and then reach the castle to try to find a cure among other alternatives. If we do not follow our Sim daily goals can be fired or even publicly humiliated in the town square, so that choosing one or the other Sims not only has the advantages of their specialties, but also the consideration of the obligations to to fulfill.

| Gamerreview: The Sims Medieval preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>